Autoschadeherstel

Uw voertuig heeft schade opgelopen. Als u bij ons langskomt kunnen we de schade inventariseren en taxeren. We maken een begroting, bestellen de benodigde onderdelen en maken een afspraak voor de reparatie van uw auto. Indien nodig staat er een leenauto voor u klaar. Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij kan dit eventueel kosteloos. Een alternatief hiervoor is onze leenfiets.

Nadat u uw auto heeft gebracht voor het herstel, demonteren we de benodigde onderdelen. Optische schades worden waar mogelijk hersteld door ze vakkundig uit te deuken, te plamuren, schuren en uiteindelijk te spuiten. Het spuiten gebeurd in een stofvrije cabine. Onderdelen die niet te repareren zijn vervangen we door nieuwe onderdelen. Technische schades worden door onze technische specialisten vervangen of gerepareerd, volgens de fabrieksnormen.

Voordat u de auto ontvangt, maken we hem netjes schoon. Hierna is uw auto weer als vanouds, en kunt u weer veilig de weg op. Tevens geven wij 4 jaar garantie op verrichtte werkzaamheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze diensten.

Onze partners

Logo Focwa
Logo Schadegarant
Logo Groen Gedaan
Logo Erkend Leerbedrijf

Over Autoschade Vught

Bij Autoschade Vught staat service en kwaliteit voorop. Wij zijn gespecialiseerd in autoschadeherstel van alle merken, uitdeuken, scratch-repair en het spuiten van interieur onderdelen. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van moderne gereedschappen en technieken. Kortom voor alles wat van een verflaag moet worden voorzien kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: Gesloten

Contact

lokaal tarief

Autoschade Vught
Industrieweg 12B
5262 GJ Vught

Plan route
Copyright © Autoschade Vught. Website by Qbixx | Webservices.