Wij bieden een scala aan diensten om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Naast het spuiten van schades kunt u bij ons terecht voor het uitduiken van kleine deukjes, polijsten van koplampen en scratch-repair.

Daarnaast hebben we veel ervaring in het spuiten van interieur onderdelen zoals deuren, keukenkastjes, etc. Wij spuiten uitsluitend met de betere kwaliteitslakken.

4 jaar garantie

Autoschadeherstel

Uw voertuig heeft schade opgelopen. Als u bij ons langskomt kunnen we de schade inventariseren en taxeren. We maken een begroting, bestellen de benodigde onderdelen en maken een afspraak voor de reparatie van uw auto. Indien nodig staat er een leenauto voor u klaar. Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij kan dit eventueel kosteloos.

Meer informatie

Met en zonder lakschade

Uitdeuken

Een klein deukje is zo gemaakt. Soms door uzelf maar soms ook veroorzaakt door iemand anders. Wij zijn gespecialiseerd in het uitduiken van uw auto. Indien mogelijk kloppen of trekken we de deuk uit uw motorkap, deur, bumper of kofferbak. Mocht dit niet mogelijk zijn of als er andere schade zichtbaar blijft dan kunnen we deze ook direct voor u verhelpen.

Meer informatie

Weer als nieuw

Scratch-repair

Via scratch-repair kunnen we kleine krassen uit uw lak halen. Na deze behandeling is de kras niet meer te zien en ziet uw auto er weer als nieuw uit.

Meer informatie

Een nieuw interieur

Interieur spuiten

Een nieuwe keuken, interieur, radiatoren of binnendeuren voor een fractie van de prijs?

Wilt u graag de kleur van uw keuken radiatoren interieur of binnendeuren veranderen, maar liever geen afstand doen van uw favoriete spullen? Kies er dan voor om deze te laten spuiten. Wij hanteren een uiterst professionele aanpak voor het schuren en spuiten van uw interieur. Wij spuiten uitsluitend met de betere kwaliteitslakken.

Voor meer informatie staan wij u graag te woord, ook is het mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen.

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze diensten.

Onze partners

Logo Focwa
Logo Schadegarant
Logo Groen Gedaan
Logo Erkend Leerbedrijf

Over Autoschade Vught

Bij Autoschade Vught staat service en kwaliteit voorop. Wij zijn gespecialiseerd in autoschadeherstel van alle merken, uitdeuken, scratch-repair en het spuiten van interieur onderdelen. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van moderne gereedschappen en technieken. Kortom voor alles wat van een verflaag moet worden voorzien kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: Gesloten

Contact

lokaal tarief

Autoschade Vught
Industrieweg 12B
5262 GJ Vught

Plan route
Copyright © Autoschade Vught. Website by Qbixx | Webservices.