Uitdeuken

Een deuk in uw auto is altijd vervelend. Maar bij Autoschade Vught kunnen we elke deuk aan. Zowel deuken met als zonder lakschade kunnen wij professioneel voor u verhelpen.

Deuk zonder lakschade

Bij een deuk zonder lakschade wordt de deuk met speciale gereedschappen met dezelfde kracht herstelt als hoe de deuk ontstaan is. Dit wordt gedaan met een speciale techniek waardoor de lak niet scheurt. Dit proces wordt ook wel restylen genoemd. Voorwaarde voor deze uitdeukmethode is dat de deuk niet te groot mag zijn. Deuken groter dan een twee-euromuntstuk kunnen meestal niet ‘gerestyled’ worden.

Deuk met lakschade

Is de deuk groter of is er visuele schade aan de lak dan wordt eerst de deuk verwijderd. Voorheen moest bij lakschade de gehele auto opnieuw gespoten worden. Dat is gelukkig verleden tijd. Tegenwoordig worden deukjes met lakschade herstelt door middel van spotrepair. Bij spotrepair wordt enkel het beschadigde deel opnieuw gespoten. U hoeft dus niet uw hele / of een groot deel van uw auto opnieuw te laten spuiten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze diensten.

Onze partners

Logo Focwa
Logo Schadegarant
Logo Groen Gedaan
Logo Erkend Leerbedrijf

Over Autoschade Vught

Bij Autoschade Vught staat service en kwaliteit voorop. Wij zijn gespecialiseerd in autoschadeherstel van alle merken, uitdeuken, scratch-repair en het spuiten van interieur onderdelen. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van moderne gereedschappen en technieken. Kortom voor alles wat van een verflaag moet worden voorzien kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: Gesloten

Contact

lokaal tarief

Autoschade Vught
Industrieweg 12B
5262 GJ Vught

Plan route
Copyright © Autoschade Vught. Website by Qbixx | Webservices.